Taal vlag
Lees verder
save the date
15 en 16 september 2018 presenteer ik mijn werk op het landgoed Sterrenbos in St Michielsgestel. `Back to my roots ` is een onderzoek naar mijn familie geschiedenis. De boeren, de paarden, het platte land. Net als voor Leon Adriaans spelen paarden een belangrijke rol in mijn leven. Bij mij meer als metafoor in zijn leven waren ze er echt.
Terug naar mijn roots
Ik kom uit Brabant. Ben er geboren en eigenlijk nooit meer echt geweest tot nu toe. Het lot heeft me in contact gebracht met leon Adriaans, kunstenaar ,boer en een diep voelende man die altijd zijn eigen weg heeft gevolgd. Helaas plotseling overleden in 2004 maar zijn energie is nog steeds sterk aanwezig. Nog nooit heb ik zo lekker gewerkt. Ik tab in op de aanwezige energie. Diep, krachtig en vrij. Verdwijnen in je eigen wereld en gedragen worden door de natuur.
Wat schrijf je in een blog? Ik heb besloten om maar gewoon te beginnen. Op dit moment ben ik weer paarden aan het tekenen/schilderen. Ze komen regelmatig terug in mijn werk. Paarden betekenen voor mij trouw, onafhankelijlkheid, kracht en zuiverheid. Dit is mijn grootvader met een paard. Ik heb mijn grootvader heel licht geschilderd omdat hij niet meer op aarde is.
Paarden project
In april 2018 ga ik werken op een artist in residence plek in Brabant. De in 2004 overleden kunstenaar Leon Adriaans heeft er gewoond en gewerkt. Ik wil de geschiedenis van mijn moeder in beeld brengen aan de hand van de paarden die in het bezit van de familie zijn geweest.
Reactie plaatsen
Reageren